illum urnen nam voor het derde jaar op rij deel aan de vakbeurs Funeral@work

illum urnen nam voor de derde keer op rij deel aan de vakbeurs Funeral@work

Succesvolle deelname aan Funeral@work-beurs 2016 in Leuven.

Exact twee jaar geleden nam illum urnen - als kersvers urnen fabrikant - voor het eerst deel aan de vakbeurs voor begrafenisondernemers.
Deze derde deelname was een uitgelezen moment om een accurate evaluatie te doen van de stand van zaken.

De feedback van de bestaande klanten was uiterst bemoedigend om niet te zeggen zeer goed.
Positieve evaluaties van families die de urnen kochten kregen we al. Maar op niet mis te verstane wijze onderstrepen de begrafenisondernemers die het concept aanbieden uitdrukkelijk dat ze zeer positief tegenover illum staan.
Het doet ons oprecht plezier dat veel mensen troost vinden in de gedachte die de basis van het illum concept vormt.

Met deze derde en herkenbare presentatie wordt illum urnen - hoewel nog steeds vernieuwend - ondertussen als een betrouwbare fabrikant en partner voor de begrafenisondernemer in het binnen- en het buitenland aanzien.
We willen iedereen dan ook hartelijk danken voor het vertrouwen.

Share 

BLOG / NIEUWS

Dat Ware Liefde voor altijd is, bewijst Perk 17 van het kerkhof in Laken elk jaar opnieuw rond 21 juni. Neen, niet met Allerheiligen ... dan is het te donker, te grijs, te weinig zon. Allerheiligen is vermoedelijk te alledaags voor Louise. Maar het begin van de zomer - zo tussen kwart voor en vijf na twaalf - is...
Leonard cohen on deepening family relations
In zijn (werkelijk allerlaatste) persconferentie, ter gelegenheid van zijn album "You want it darker", zegt Leonard Cohen - heel terloops maar zéér direct - wat geluk (en dus ook ongeluk) betekent. Voor de ongeduldige lezer/surfer begint het op 1,52 ...  https://www.youtube.com/watch?v=RB47luV3M8o
Een liefde die niet opgeeft wanneer het wat tegenzit ... Er is niet veel dat nóg meer inspireert dan twee oudjes die er zijn voor elkaar en die nog steeds een lach op elkaars gezicht kunnen toveren. Van dit soort snapshots worden we bij illum warm. We wensen het iedereen dan ook van harte toe.